marți, 14 august 2012

Noi MV-uri si teasere

Inca o postare lunga, dar foarte placuta si plina de surprize!


Incepem cu VIXX, trupa de baieti care si-au facut debutul in luna mai cu Super Hero, au revenit cu un nou single - Rock Ur Body.
Dupa ce au realizat doua teasere video, precum si coperta de album, iata ca acum ne bucura cu videoclipul melodiei Rock Ur Body, in care apare si Dasom din trupa SISTAR. Aveti mai jos inca un videoclip foarte dragut si colorat:


M-am indragostit mai tare de VIXX... ^^


Continuam cu un alt grup de baieti, E7, care acum isi fac debutul cu primul lor album Rising Sun.
Au lansat videoclipul melodiei U, desi planuiau sa se lanseze cu melodia Don't Let You Go (pentru care au realizat cu ceva timp in urma si un teaser, dezvaluind tot atunci un teaser bonus pentru melodia I Like It Like That). Aveti mai jos videoclipul melodiei U, precum si teaserele lansate anterior in caz ca sunteti curiosi:




Si mai doua poze cu ei:



Daca ieri am vazut prima poza teaser cu Jiyoung din trupa KARA pentru noul album Pandora, astazi avem parte de o noua poza cu Jiyoung, precum si de o poza si teaser video pentru Hara.

 Jiyoung


Hara



Si noul grup de baieti Phantom au lansat un clip care contine previzualizari ale cantecelor incluse pe albumul lor de debut - Phantom City. Melodia titlu a albumului se numeste Burning, iar baietii au realizat deja o melodie pre-debut - Seaweed Soup, pe care o aveti aici. Mai jos aveti teaser-ul video pentru Burning si preview-ul albumului:



Incheiem cu trupa Skarf, care tocmai au realizat MV-ul pentru melodia lor de debut Oh! Dance.
Skarf este un grup format atat de fete din Coreea, cat si din Singapore.
Mai jos aveti noul MV, iar aici teaserele cu fiecare membra, astfel incat sa le cunoasteti mai bine:


Cred mi se vor mai adauga niste trupe pe lista cu preferate... ^^


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu