luni, 6 august 2012

Noutati de la Phantom, Bang Yong Guk, EXID, Tasty

Phantom, un nou grup de trei baieti care va debuta in curand, au realizat o noua melodie dulce ca pre-debut. Baietii au mai realizat melodii gen pre-debut: Pretty Enough, Hole In Your Face, iar acum Seaweed Soup. Aceasta din urma este prima melodie inclusa pe albumul de debut - Phantom City. 
E o melodie dulce ce armonizeaza perfect acordurile de chitara acustica si pian. Cantecul vorbeste despre un barbat care uita de ziua de nastere a iubitei si, ca sa se revanseze, ii prepara o supa de alge, care in Coreea se numeste Miyeok guk si se mananca de obicei la aniversari. Mai jos aveti melodia Seaweed Soup, precum si Hole In Your Face, care beneficiaza si de un teaser video:




Cu ocazia celebrarii celor 3 ani ai TheSTAR, liderul trupei B.A.P, Bang Yong Guk, a lansat videoclipul melodiei Mine, un cantec foarte dragut de dragoste.
Yong Guk s-a inspirat de la fanii sai care au trimis in 140 de caractere versurile melodiei si au ales cu totii numele Mine pentru a completa tema draguta si dulce a acesteia.
In videoclip apare si Himchan.


Trupa de fete EXID se pregatesc de comeback cu noul single Hippity Hop. Au dezvaluit deja teaser-ul melodiei titlu - I Feel Good - iar albumul va fi lansat pe 13 august.



Si noul duo al Woollim Entertainment - Tasty (Tasty2Wins) - care este asteptat si ca Asia's No1. Performance Duo, au lansat primul teaser video pentru You Know Me, care va fi lansat pe 9 august.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu