marți, 7 august 2012

Concertul JYP Nation din Seul


Pe 4 august a avut loc marele concert JYP Nation, unde s-au reunit toti artistii JYP. Wonder Girls, miss A, 2PM, 2AM, JJ Project, San E, JOO si chiar Park Jin Young in persoana au cantat in fata a 10,000 de fani!


miss A au dat drumul la concert cu hit-urile lor Touch si Goodbye Baby si au cantat impreuna cu publicul Bad Girl Good Girl. Au urmat Wonder Girls si au pus scena pe flacari cu hit-ul lor So Hot. Fetele au impartit scena cu miss A pentru Like This si au cantat pentru prima oara noua lor melodie Like Money pe scena.



Urmatorii au fost JJ Project (baieteii mei ^^) si i-au facut pe fani sa danseze pe Bounce, aratand foarte in largul lor penttru prima performanta la un concert JYP. A urmat San E si a cantat celebrul cantec Love Sick. Pentru aceasta performanta, si-au facut aparitia pe scena Sohee (Wonder Girls) intr-o tinuta de asistenta si Jr. si JB in costume de pacienti. La sfarsitul cantecului, rapper-ul a anuntat ca va reveni cu un nou album la sfarsitul anului, ceea ce i-a bucurat mult pe fani (si pe mine :D). Urmatoarea pe scena a fost JOO care i-a facut pe toti cei prezenti sa-si legene mainile pe melodia Bad Boy.


Celelalte trupe de baieti au facut unh adevarat spectacol, in ciuda absentei a doi membrii: Jinwoon din 2AM e in Madagascar la filmarile pentru Laws Of The Jungle 2, iar Nichkhun din 2PM nu a putut participa din cauza accidentului. 
2AM au incantat atmosfera cu balade precum You Won't Answer My Calls, I Wonder If You Hurt Like Me si Can't Let You Even If I Die. 2PM au innebunit fanii cu hit-uri precum I Hate You, I'll Be Back, Without You si altele.


A venit si timpul sefului! Park Jin Young a cantat ultimul sau cantec You're The One si cantece celebre ca I Have A Woman si Honey, facand publicul sa-i urmeze pasii de dans.


Concertul a fost o ocazie perfecta pentru diverse colaborari si momente speciale.
Melodia Someone Else a lui Park Jin Young a fost cantata de JOO, Fei (miss A), Jo Kwon (2AM) si Seulong (2AM). In alt moment, 2AM si 2PM s-au unit pe scena pentru perfromanta melodiei Heartbeat. 2AM  au cantat o versiune mai lenta a melodiei in unele parti. Fanii au fost foarte surprinsi cand cei 9 baieti au format o piramida umana! Insa nu si-au putut controla din nou respiratia prea repede pentru ca performanta s-a terminat cu momentul in care baietii si-au scos tricourile!


Park Jin Young a cantat cateva melodii la pian pentru trei scene speciale, mai exact urmatoarele: Junho, Taecyeon (2PM) si Changmin (2AM) au trebuit sa performeze pe hitul fetelor de la Wonder Girls - Be My Baby. Deasemenea, JOO, Suzy, Jia (miss A) si Ye Eun (Wonder Girls) au avut grija sa incante publicul cu o performanta sexy pentru melodia Again & Again a trupei 2PM. Ultima melodie cantata de JYP a fost Bad Girl Good Girl pentru Wooyoung, Chansung (2PM), Seulong (2AM) si JB (JJ Project). Cantecul s-a transformat de la sine in Bad Boy Good Boy. Fanii care erau curiosi sa ii vada pe baieti facand miscarile de dans ale fetelor de la miss A, si-au satisfacut curiozitatea. Nu vor putea uita foarte usor momentele in care cei patru baieti s-au pus pe burta, cu obrajii intre palme si dand din picioare (cat vreau sa-l vad si eu pe JB facand asta! :))).


Sunye (WG), Jo Kwon, Junho, Suzy au facut o performanta draguta pentru melodia trupei 2AM - What Should I Do. O ocazie perfecta pentru a-i vedea pe membrii trupei 2PM si fetele de la WG intr-un dans duet a fost la melodia Bad Boy. Toate fetele de la JYP au foat impreuna pe scena pentru melodia Nobody, imbracate in galben, albastru si rosu, toate culori luminoase astfel incat sa le vada bine toata audienta. La final, Jo Kwon si Wooyoung au cantat melodiile lor solo, respectiv Animal si Sexy Lady.


Iata asa a fost marele concert cu peste 40 de melodii, care a pus publicul intr-o noua atmosfera dincolo de lumini si decor. Varietatea scenelor speciale le-au permis fanilor sa vada alte fete ale artistilor. Fanii asteapta deja cu mare nerabdare urmatorul show. La anul baieti... Intre timp, cei de la JYP au sustinut cu succes si intalnirile cu fanii de pe 3 si 5 august.
Ce n-as fi dat sa fi fost acolo... Dar na... Voi cauta si clipuri de la concert si le voi posta. De fapt, am gasit cateva, dar il voi pune pe moment doar pe cel in care cei de la JYP canta si danseaza pe melodia 10 Points Of 10. (Celelalte sunt prea galagioase si nu intelegi mai nimic...)




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu