vineri, 10 august 2012

Noi MV-uri, teasere si alte surprize

Dupa ce au realizat mai multe teasere si si-au facut debutul scenic la M! Countdown, cei doi baieti din noul duo Tasty au lansat primul lor videoclip - You Know Me.
Grupul vrea sa arate tuturor cum este Asia's No. 1 Duo Performance.
Sa vedem impreuna noul videoclip, iar aici aveti performanta de ieri si aici restul melodiilor de pe album.


Un nou grup de fete, Tiny-G, este gata pentru debutul lor cu primul lor album Tiny-G.
Grupul a mai aparut cu Jay Park si actrita Lee Si Young in segmentul lor din emisiunea Music and Lyrics. Cantaretul si actrita au lucrat impreuna la compunerea si scrierea melodiei Polaris pentru acest grup mai devreme in acest an.
Fetele vor realiza albumul lor pe 23 august. Pana atunci avem parte de primul teaser video:


Iar mai jos aveti performanta fetelor de la Show Champion cu melodia Polaris, de pe data de 25 aprilie:


Un nou grup de fete isi va face debutul. Acest grup este alcatuit atat din fete din Coreea de Sud, cat si din Singapore. Numele lor este Skarf, iar acest nume indica colaborarea dintre aceste doua tari. Scarf (esarfa) este un accesoriu popular in moda. Aici, "S" vine de la Singapore, iar "c" s-a transformat in "k" (cum se scrie Coreea (Korea) in engleza). Grupul este alcatuit din patru membre. Ieri au lansat un teaser in grup pentru videoclipul lor de debut, iar astazi au lansat teasere separate pentru fiecare membra. Le aveti mai jos pe toate cele mentionate:

MV teaser pentru Oh! Dance


Tasha


Ferlyn


Jenny


Sol


Grupul va debuta la un spectacol pe 14 august.

Orange Caramel se pregatesc pentru debutul lor in Japonia si au lansat deja primul lor teaser pentru melodia de debut - Yasashii Akuma.
Acest nou proiect este o extensie a adorabilului aegyo al fetelor, cuplat cu un stil unic japonez al sunetului si coregrafiei. Yasashii Akuma este un remake dupa o melodie din 1977 cantat de trupa Candies, iar intreg albumul va fi lansat pe 5 septembrie. Sa vedem si noi teaser-ul dulce si dragut:


Jang Wooyoung din trupa 2PM a realizat noi episoade din seria lui pentru realizarea albumului sau de debut solo 23, male, single.
Ieri a aparut episodul 4 in care il prezinta pe acesta la inregistrarea melodiei Be With You, impreuna cu Junho, cel care a compus melodia special pentru albumul lui Wooyoung. Astazi a aparut episodul 5, in care apare si Junsu, cel care a colaborat cu Wooyoung pentru melodia DJ GOT ME GOIN' CRAZY. Sa vedem si noi clipurile, la care eu una nu mai ma satur sa ma uit (doar e Wooyoung in ele ^^):



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu