marți, 21 august 2012

Popularitatea lui PSY creste pe zi ce trece


Daca ieri v-am prezentat performanta lui Nelly Furtado pe melodia Gangnam Style a lui PSY, precum si numarul mare de vizualizari ale clipului si un mic cover al lui Seungri din trupa Big Bang, azi ne intoarcem cu alte surprize. (In caz ca nu ai vazut postarea de ieri, o ai aici).
Dupa cum am mai spus intr-o postare trecuta (nu mai stiu in care, ca tin minte ca oricum nu era in pricipal vorba despre el...), PSY a mers in Statele Unite pentru a se intalni cu Justin Bieber si reprezentantii agentiei lui. Sincer, habar nu am cum sau daca a decurs acea intalnire, dar in schimb am o surpriza amuzanta din calatoria lui in America... :)
PSY a vizitat stadionul Dodger din Los Angeles si a primit ovatii cu celebrul "Horse Dance" din partea a 50,000 de oameni!
Pe 20 august, PSY a privit jocul de baseball dintre L.A. Dodgers si San Francisco Giants din primele locuri. Scooter Braun, reprezentantul lui Justin Bieber, l-a insotit pe acesta la meci.
In timpul jocului, la scurt timp dupa cea de-a cincea repriza, Gangnam Style a inceput sa cante pe stadion. Camerele de filmat l-au surpins pe PSY, ajungand pe marele ecran si toata lumea era in extaz si a inceput sa danseze pe melodie, la scurt timp incepand si el. Era o adevarata atmosfera de club acolo. :))
Aveti mai jos un clip cu acest moment filmat de un spectator:


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu