miercuri, 8 august 2012

Noutati de la EvoL, Park Jung Min, Xiah Junsu, Supernova, VIXX, TEEN TOP si Tasty

Noua trupa de fete, EvoL, ni le prezinta pe urmatoarele doua membre - Hayana si J-DA. Primele doua, Jucy si Say le aveti aici. Poza lui Hayana, cea de-a treia membra dezvaluita, a fost postata pe Twitter alaturi de cuvintele: "Hayana, care si-a aratat abilitatile vocale atractive in melodiile "I'm Sorry" si "12345". Ea este membra adorabila din EvoL si care a fost aleasa de catre presedinte ca si 'calul negru' al grupului! Daca Block B il are pe U-Kwon, atunci EvoL o au pe Hayana! Va cerem suport in continuare *^^*".

Si poza lui J-DA a fost postata pe Twitter cu textul "In varful rapp-ului cu cantatului vocal, ea e o papusa talentata si experta (cand vine vorba de cantat la instrumente)".


Park Jung Min din trupa SS501 isi va face debutul in Japonia luna viitoare cu primul sau single japonez - Give Me Your Heart.


El va folosi numele de Romeo pentru a se promova in Japonia si a lansat deja preview-ul pentru Give Me Your Heart.
Single-ul va fi lansat oficial pe 5 septembrie, dar este deja valabil pentru download pe telefon sau ringtone.
Abia astept clipul complet ca deja m-am indragostit de melodie si look-ul super al lui Park Jung Min! Ce dor mi-a fost de el!


Kim Junsu aka Xiah Junsu sau XIA, va reveni cu un nou single in engleza!
Se va numi UNCOMMITED si va fi un single special pentru turneul sau din America de Nord si de Sud si Europa si va lucra in colaborare cu producatorul si compozitorul Bruce Automatic Vanderveer de la Sony Music. Single-ul va contine si o varianta in engleza a melodiei Tarantallegra.
Single-ul va fi pre-realizat in format digital impreuna cu un videoclip in cea de-a treia saptamana a lunii august, iar lansarea oficiala va avea loc pe 23 august. 
Pe langa toate acestea, Junsu isi va incheia turneul lui prin Asia la Hong Kong pe 26 august si va incepe turneul lui mondial pe 30 la New York. Munceste din greu, dar merita, devenind unul dintre cele mai apreciate staruri k-pop. :) Ce-mi place cum arata in pozele de mai jos! ^^



Baietii de la Supernova (Choshinsung) au revenit cu She's Gone.
She's Gone este o melodie pop-dance si canta despre un barbat care isi lasa iubita sa plece. Baietii exprima perfect sentimentele barbatului care nu o poate uita pe iubita sa, nici sa mai poata iubi acea femeie, iar fanii vor gusta din masculanitatea baietilor, lucru ce nu l-au prea aratat pana acum. 
Pe mine m-au cucerit cu single-ul Stupid Love, iar acum continua sa ma atraga mult mai mult de ei cu She's Gone! Iata noul MV:


Baietii de la VIXX lanseaza cel de-al doilea teaser pentru cel de-al doilea album single Rock Ur Body. Teaser-ul ne-o prezinta si pe Dasom din trupa SISTAR, care apare intr-o arcada ca o eroina a acestui videoclip. Rock Ur Body va aparea pe 14 august. Aveti aici primul teaser, iar mai jos cel de-al doilea:


TEEN TOP au lansat clipul Be Ma Girl in varianta performance.
Be Ma Girl este melodia de titlu a noului album special de vara al baietilor. Si-au facut comeback-ul la doar doua saptamani dupa ce s-au terminat promotiile pentru To You.
Baietii au reusit deja sa cucereasca topurile si inimile fanilor cu acest single si continua sa o faca in continuare.


Tasty au realizat single-ul lor de debut SPECTRUM.


Cei doi baieti de la Woollim Entertainment, casa artistilor ca INFINITE sau NELL si altii, cunoscuti si ca Tasty2Wins sau Asia's No.1 Duo Performance, sunt gemeni - Jung Daeryong si Jung Soryeyong - si au venit cu un stil fresh in ceea ce priveste muzica si performantele si au primit deja multa atentie datorita teaserelor misterioase. Amandoi s-au antrenat cu coregrafi care au lucrat si cu staruri ca Beyonce, Chris Brown si Ne-Yo. Amandoi au fost stagiari la JYP Entertainment si au lucrat ca dansatori de rezerva pentru concertele de revenire ale lui Park Jin Young, iar fanii au creat deja conturi fan cafe pentru ambii.
Producatorul "boboc" Rphabet a scris si a compus albumul lor de debut care contine 4 melodii, You Know Me fiind melodia titlu. 
Mai jos aveti melodiile de pe album:

SPECTRUM (Intro)


You Know Me


SOLO


BUSTER






Un comentariu:

  1. Kyaaah, cate noutati pe placul meu! Jung Min is back, Junsu melodie in engleza (OMG!), Supernova au lansat inca o melodie minunata, le-am vazut performanta de azi la M! Countdown ♥, al doilea teaser de la VIXX, yaaay~, TeenTop dance version :x, iar Tasty si-au lansat albumul! I-am vazut si pe ei la M! Countdown, cu siguranta sunt o fana acum.
    Multumesc pentru articol, e minunat, mi-a inseninat seara. ^^

    RăspundețiȘtergere