luni, 13 august 2012

Soyeon din T-ara, implicata intr-un accident de masina si trimisa in sala de urgente


S-a raportat ca Soyeon din trupa T-ara a fost implicata intr-un accident de masina si a fost trimisa la sala de urgente.
In timp ce mergea spre Busan pe 13 august, ora 7 AM pentru sesiunea de fotografii pentru drama Haeundae Lovers, vehiculul sau a alunecat pe drumul ud de la ploaie si a lovit balustrada de protectie de doua ori inainte de a se rasturna. Pe langa Soyeon, doi stilisti se mai aflau in masina. Toti pasagerii au fost luati si dusi in sala de urgente si au fost supusi investigatiilor si razelor X.
"Din cauza ploii ce a inceput brusc, masina trebuie sa fi alunecat. Managerii se grabesc acum la locul accidentului" a spus un reprezentant al Core Contents Media. "Din moment ce masina s-a rasturnat, acest incident pare mai grav decat am anticipat. Echipa de urgente a venit la fata locului si i-a transportat pe toti la sala de urgente."
"Din fericire, Soyeon nu a suferit mari leziuni exterioare. Dar din moment ce este un accident in primul rand, programul de filmari pentru azi a fost anulat si va fi supusa unui test complet".
Asteptam mai multe detalii pe viitor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu