sâmbătă, 25 august 2012

Se7en dezvaluie o coperta de album pentru "Se7en The Best"


Cu ocazia celebrarii "Zilei Se7en", astistul solo Se7en a realizat o coperta de album pentru noul sau album - Se7en The Best.
Pe 24 august, artistul a scris: "In calendarul lunar, astazi este 7/7. Pentru a celebra "Ziua Se7en" din calendarul lunar, va prezint una dintre copertile de album. SE7EN THE BEST".
Se7en va lansa un album cu 30 dintre cele mai bune melodii ale sale in Japonia pe 5 septembrie. Imbracat intr-un costum bleumarin alaturi de un fundal alb cu model florale de aceeasi culoare ca si costumul, poza arata o latura carismatica ingrijita a cantaretului, dovedind ca el nu are nevoie de multe pentru a arata ca e cel mai bun (Perfect de acord ^^).
Fanii au comentat: "Se7en e atat de sexy!", "Conceptul albumului e despre flori?", "Arata ca si cum ar fi pierdut din greutate", "Ii vine foarte bine costumul", "Astept cu nerabdare cel mai bun album al sau".

Cred ca comentariul cu florile vine si de la poza de mai jos, pe care Se7en a postat-o pe Twitter pe 12 august cu textul "Se7en Over Flowers". Textul duce cu gandul la drama "Boys Over Flowers".
In poza, Se7en poarta un costum inflorat cu un fundal deasemenea inflorat in spate, creand o iluzie optica cum ca Se7en ar fi "over flowers". ^^



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu