joi, 2 august 2012

Surprize la M! Countdown

In editia de astazi a emisiunii M! Countdown am avut parte de multe surprize. Nu am de ce sa mai lungesc introducerea, asa ca hai sa incepem.
In primul rand, stiti postarea trecuta in care am vorbit despre noul album al baietilor de la Super Junior, nu? Ei bine, astazi, cu ocazia editiei cu numarul 300 a emisiunii, trupa a cantat trei cantece. Au inceput cu celebrul Mr. Simple, dupa care a urmat Sexy, Free & Single, iar pe urma o foarte scurta performanta teaser ca sa spunem asa pentru melodia SPY, melodia titlu a noului album. Iata mai jos clipurile si spuneti daca sunteti la fel de incantati ca mine. ^^





O alta surpriza a fost din partea artistei solo Juniel care a facut doua cover-uri. A inceput cu un cover dulce al melodiei U Go Girl a cantaretei Lee Hyori, apoi a continuat frumos cu melodia Twinkle a trupei TaeTiSeo.


Cum ne-a obisnuit pana acum BoA sa danseze alaturi de alti artisti masculini pentru melodia Only One, cum au fost Taemin, Key (SHINee) si Yunho (TVXQ), iata ca de data aceasta a facut performanta cu Eunhyuk din trupa Super Junior. Artista a cantat de asemenea si melodia The Shadow. Le aveti pe amandoua in clipul de mai jos:


Trupa B2ST  a castigat aceasta editie a emisiunii, interpretand melodiile Not Me si Beautiful Night. Lupta finala s-a dat intre B2ST, BoA si Psy. Baietii au realizat si un clip in care isi arata sustinerea pentru noua trupa de fete D-Unit care si-au facut si ele debutul scenic cu I'm Missing You in aceasta editie speciala a emisiunii. Aveti mai jos performantele baietilor, primirea trofeului, clipul pentru D-Unit precum si performanta fetelor din trupa (in ordinea in care le-am enumerat):






Alte performante pentru editie acestei zile au fost:

Wooyoung - Sexy Lady

A Pink - BUBIBU

Jang Jae In

A-JAX - Hot Game

Juniel - illa illa

SISTAR - Loving U

B.A.P - No Mercy

Cate performante reusite si surprize placute! 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu