luni, 30 iulie 2012

Hwayoung paraseste T-ara!




Dupa ce Hwayoung a primit diferite mesaje pe Twitter de la colegele sale, CCM(Core Contests Media) a anuntat ca va face un anunt major despre T-ara. Daca asta nu era de ajuns, membra Hwayoung care nu demult a trebuit sa stea in carje, a lasat un mesaj ambiguu pe Twitter. Astfel mai multi fani au inceput sa nu o mai urmareasca pe Twitter.
O multime de lucruri s-au intamplat si se pare ca membrii au fost agresivi cu  Hwayoung.
Fanii suspecteaza ca CCM au fortat-o pe Hwayoung sa isi arate sanul luna trecuta la un show Inkigayo si pentru ca aceasta a facut-o membrele sunt suparate acum pe ea. Accidentul a fost considerat un accident, daca nu era un grup de la CCM cunoscut ca si SeeYa(desfintat) care de semenea a avut acelasi accident in istoria programelor muzicale.
Se pare ca CCM a fortat ambele grupuri sa isi arate sanul pentru publicitate.
Acum vine partea interesanta. CCM a anuntat azi ca Hwayoung va parasi grupul.
Kim Kwang Soo, reprezentantul CCM, a declarat: “Din respect fata de plangeriile stafului T-ara de 19 persoane (5 stilisti, 7 coafezi si make-up artisti, 5 manageri ai sitului, 2 manageri de echipa) contractul lui Hwayoung va fi anulat imediat fara nici o conditie.
Kim Kwang Soo a negat orice controversa legata de scandalul izbucnit pe twitter intre membrele T-ara: “Dorim sa se ste faptul ca acest lucru nu a avut nimic de a face cu agresiunile raportate de T-ara. Desi staful CCM au stat pana dimineata sa discute cu membrele T-ara, care au vrut sa ii ceara scuze lui Hwayoung, ne vom cere scuze spunand ca nu putem trece cu vederea agrumentele stafului.” 
“Ne cerem profund scuze pentru multele accidente care i-au facut pe cei ce iubeau T-ara sa se ingrijoreze, si nu avem nimic decat tristetea de a transmite un astfel de incident la cea de a3a aniversare. Ne cerem scuze de asemenea membrilor T-ara si ii doresc toate cele bune lui Hwayoung care e o rapparita grozava. Din moment ce Hwayoung e o rapparita buna ne-am decis sa ii refacem un contract fara conditii si speram ca va creste in viitor ca un artist liber.”
Hwayoung a fost in T-ara timp de 20 de luni, lasandu-le pe membrele originale Boram, Qri, Eunjung, Soyeon, Hyomin, si Jiyeon, de asemenea si pe nou-venita Ahreum.

Sursa: K-pop Romania

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu