marți, 24 iulie 2012

Noi MV-uri si teasere

AZIATIX au lansat videoclipul melodiei Ready, Set, Go. Acest single este folosit pentru promotiile Jocurilor Olimpice de la Londra din acest an, melodia fiind una motivanta si inspirationala.
Imi place la nebunie videoclipul si melodia! Au fost chiar inspirati baietii. Videoclipul este realizat de Oh Min si MINIsTREE.


Dupa ce au fost lansate pozele teaser cu fiecare membra si de grup a noii trupe de fete AOA, acum a fost lansat primul teaser video. Numit "AOA 1st Single Album Teaser (Ver.Angel)", acest clip ne fac sa ne gandim ca vor aparea mai multe teasere pe viitor in mai multe versiuni. Aveti aici pozele cu fetele, iar mai jos teaser-ul (chiar m-a facut curioasa acest grup):


Un alt grup de fete, EvoL, au dezvaluit primele doua membre ale grupului: lidera Say si Jucy. Fetele au lansat intai teasere audio si video (le aveti aici, aici si aici). Dupa aceste teasere, fetele promit a debuta in forta. Abia astept si eu debutul!
Stardom Entertainment a inceput cu lidera Say (care am citit ca ar avea 19 ani), postand poza cu ea pe Twitter si adaugand: "Intalniti-o pe primul star al teaser-ului, Say! Say este lidera si are ca roluri vocal/versuri/compozitie/coregrafie in grup^^". Mai tarziu au dezvaluit-o si pe urmatoarea membra, Jucy, unde au postat: "Mandria agentiei Stardom Jucy. Jucy se ocupa cu rap/versuri/compozitie." Sa le cunoastem si noi pe fete:



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu