luni, 23 iulie 2012

Noi MV-uri si teasere

Baietii de la BIGSTAR, care si-au facut debutul recent cu videoclipul Hot Boy de pe primul lor mini-album - BIGSTART, au decis sa realizeze inca un videoclip pentru melodia intro a albumului si anume Big Star. In acest clip, baietii prezinta multa charisma, talentul lor pentru rap si o coregrafie excelenta. Sa vedem si noi clipul:


Si K2 lanseaza clipul melodiei Life Is Tab. Mai jos aveti toate variantele lansate:


Rock Version

R&B Version 

Dance Version

Jazz Version

Care iti place cel mai mult?

Mai avem si So Ji Sub - Pick Up Line:


Acum teasere...
Noul grup A-PRINCE au lansat cel de-al doilea teaser pentru melodia lor de pre-debut - You're The Only One. Primul il aveti aici. Acest clip ne permite sa-i vedem mai bine pe baieti, logo-ul oficial si sa le ascultam un pic vocile. Melodia este compusa de G.O din trupa MBLAQ si clipul va fi lansat pe 25 iulie.


Dream Tea Entertainment, casa fetelor de la Girls' Day, au anuntat ca vor lansa un nou duo de fete care se va numi Jevice.
Numele este o combinatie dintre "jewelry" (bijuterie) si "voice" (voce), iar membrele sunt Jiae (25 de ani) si Juri (24). Amadoua sunt cunoscute pentru frumusetea si talentul lor. Reprezentanti au declarat: "Speram ca debutul acestui duo Jevice va fi un lucru pozitiv pentru industria muzicala din Coreea. Le vom sustine astfel incat sa creasca si sa calce pe urmele altor duo-uri deja celebre ca Davichi si As One.". Mai jos aveti prima poza cu fetele:


Cei de la LOEN Entertainment vor lansa un album de vara intitulat Summer Story pe data de 26 iulie. Melodiile de pe acest album vor fi cantate de grupul Loen Tree care este alcatuit din artistii IU, Sunny Hill, Zia, Ga-In, si noul grup care va debuta in curand, FIESTA. Unul dintre cantecele de pe album este Sea Of Moonlight, care beneficiaza deja de un teaser:


Shin Yong Jae din celebra trupa de balade si soul 4MEN se pregateste de lansarea solo cu albumul 24. Artistul a realizat deja primul teaser pentru melodia intro intitulata All I Ever Think Is About You:


FNC Entertainment, casa artistilor celebri ca CN BLUE, FT ISLAND si Juniel, care vor lansa un nou grup de fete numit AOA, au lansat ultima membra a grupului, precum si prima poza de grup. Y, cea de-a opta membra este pe jumatate inger, fiind descrisa ca o combinatie intre inger si om. 
Acum, potrivit povestii ce a inceput a fi spusa, cei sapte ingeri completi, adica Seolhyunari, Choaya, Hyejeong, Chanmi, Yunaria, Minaring si liderul Jiminel, se uitau la lumea oamenilor prin globul lor de cristal si s-au indragostit de muzica acestora. Y, cea pe jumatate inger si cea care pastreaza cheia catre lumea oamenilor, devine curioasa in legatura cu aceasta lume si hotaraste sa o viziteze impreuna cu ceilalti ingeri. 
Urmeaza pe viitor si continuarea. Sunteti curiosi sa vedeti unde ajung si ce se intampla cu ingerii nostri? Eu una sunt si nu voi pierde ocazia sa pun si restul povestii aici.



Ii aveti aici pe ceilalti ingeri.







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu