duminică, 8 iulie 2012

Trei "baietei" preferati

Astazi este o zi speciala pentru doi dintre multimea de "baietei" coreeni preferati (atunci in titlu de ce sunt trei? Unii v-ati putea da seama care ar putea fi cel de-al treilea despre care voi posta aici, asta daca ma cunoasteti destul de bine din postarile trecute...). Astazi trebuia sa fac normal prima editie din My Charts, dar chiar nu am avut timp si promit ca o voi face maine, desi si asta ar putea fi considerat un top, dar totusi nu ma indur sa le aleg fiecaruia dintre cei trei un loc intr-un top pentru ca sunt toti pe locul 1 pentru mine. :) Deci, incepem? Repet, nu e un top, toti sunt pe locul 1 pentru mine. :)

Astazi (ups, postand mai tarziu asta trebuie sa spun si ca de fapt ieri, 7 iulie), actorul si cantaretul Kim Bum a implinit 23 de ani. Seng il chukahaeyo! Saranghae! Cum ai putea sa nu-l iubesti? :) Cateva dintre pozele mele preferate cu Bummie al meu. Si al vostru... :)







(Eu am facut inimioarele! <3)






















Cred ca am depasit limita de "cateva" si inca mai aveam de pus. :) Alta data...
Next... Astazi, Wooyoung din trupa 2PM si-a facut debutul solo! (Dupa cum ai vazut si in postarea trecuta) De aceea, voi pune numai poze si gift-uri din videoclipul Sexy Lady:

































Dar totusi, mai pun si astea cu el:











Iar, in cele din urma... L-ati ghicit pe cel de-al treilea? Nu era foarte greu de ghicit... Nu este nimic special in ziua asta legat de el, dar nu pot rezista sa il pun. :) And...


Ta-dah! JB de la JJ Project! La el ar cam trebui sa pun toate pozele cu el, dar sunt cam... multe... :) Haide sa vedem totusi cateva:



























Si ar mai fi o gramada... Si cu Kim Bum, si cu Jang Wooyoung, si cu JB... Sper ca ei se afla si printre "baieteii" tai preferati. Chiar simteam nevoia sa fac postarea asta. Pentru ziua de nastere a lui Bum, lansarea solo a lui Wooyoung si pentru ca JB... e JB.
Sper ca ti-a placut postarea. Dupa mine, nu ai cum sa nu-i iubesti macar un pic pe dragii astia! 
Ne vedem la postarile urmatoare! Anyong!









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu