miercuri, 11 iulie 2012

Noutati de la Crayon Pop, GLAM, Big Star

Noua trupa Crayon Pop (stiti, fetele acelea simpatice care au debutat de curand cu melodia Bing Bing, al carei refren nu pot sa mi-l scot din cap odata ce mi-a intrat... Daca nu stiti, aveti aici.) Fetele vor reveni cu un nou clip - Saturday Night. Clipul oficial va fi lansat pe 18 iulie. Pana atunci, sa urmarim primele doua teasere lansate astazi, in care le vedem pe fete la fel de vesele si simpatice:



O noua trupa de fete isi va face debutul in curand si anume trupa GLAM. Dupa ce au lansat o serie de poze teaser cu fiecare membra, trupa a lansat si primul teaser video pentru melodia Party (XXO). Trupa isi va face debutul oficial pe 16 iulie. Acum, haideti sa facem o micuta calatorie in spatiu in teaser-ul fetelor, iar mai jos aveti pozele teaser lansate anterior:


Miso


Trinity


Zinni


Dahee


Park Jiyeon


Mama, se pare ca avem o postare plina de debutanti... E bine, se mareste familia k-pop... :)
Trupa de baieti Big Star au lansat single-ul lor de debut - Hot Boy - de pe albumul lor de debut Big Start. Baietii - FeelDog, Baram, Raehwan, Sunghak, Jude - au fost produsi de YG Entertainment, iar acum sunt preluati de Brave Entertainment. Mai jos aveti melodia Hot Boy si restul melodiilor de pe album:

01. BIGSTAR


02. HOT BOY


03. BABY GIRL


Ei bine, ce spuneti de aceste grupuri noi? Dupa cum v-am promis, va pun profilul fetelor de la Crayon Pop, iar in curand si la celelalte trupe. 
Anyong!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu