vineri, 20 iulie 2012

Noi teasere de la Boyfriend, A-PRINCE, INFINITE si AOA

Boyfriend au lansat teaser-ul video pentru noul single japonez - Be My Shine / Kimi Wo Hanasanai.
Se pare ca baietii sunt gata sa-si creasca faima si in Japonia, dupa ce au lansat Love Style in Coreea. Dupa cum se vede si din teaser, conceptul acestui single nu este foarte diferit de Love Style. Se presupune ca melodia va fi lansata pe 22 august 2012. Draguti ca intotdeauna, iata-i pe Boyfriend pentru Be My Shine:


Baietii din trupa A-PRINCE vor pre-realiza melodia - You're The Only One. Acest cantec este compus de G.O din trupa MBLAQ si va fi lansat de trupa inainte de debutul lor oficial (de aceea am spus pre-realiza). Melodia pare a fi una draguta in care se simte munca lui G.O, iar din clip ne putem da seama ca are o poveste interesanta in spate. Sa aruncam si noi o privire si sa ne pregatim pentru lansarea videoclipului de pe 25 iulie.


Si baietii de la INFINITE vor reveni cu cel de-al treilea single japonez - She's Back. Single-ul si-a inceput vanzarile inca de pe 17 iulie in variante standard si limitate. She's Back va fi lansat in Japonia pe 29 august. Pana atunci, sa vedem teaser-ul:


Noul grup de fete al FNC Entertainment, AOA, ne-o prezinta pe cea de-a cincea membra - Yunaria [Who Loves to Play the Glasses Filled With Water] (Care iubeste sa cante la pahare umplute cu apa). Ceilalti ingeri sunt: Seolhyunari, Choaya, Hyejeong, Chanmi.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu