marți, 10 iulie 2012

MV-uri noi de la NU'EST, A-JAX, 2NE1, D-Unit si Harisu

Imi pare rau ca am intarziat cu cateva ore aceste noutati, dar nu am putut mai repede. Daca tot suntem la scuze, tin sa va spun ca imi pare rau ca nu am facut astazi Artistul saptamanii si promit ca il voi face maine. Daca tot mai estetimp pana la asta, puteti alege voi vedeta. Si puteti sa alegeti si pentru Drama Saptamanii de maine. Maine sigur reusesc sa le fac.
Acum, noutatile...
NU'EST au lansat videoclipul noului lor single - Action!
Doamne, cat ii ador! I-am asteptat cu multa nerabdare inca de cand si-au anuntat revenirea si au lansat o imagine teaser la sfarsitul lunii iunie! Preferatii mei erau JR si Aron si nu era destul ca nu pot alege doar unul dintre ei, dar acum m-am indragostit de toti membrii! Pun cam des semnul exclamarii... :) Oricum, melodia e super, plina de actiune :), iar videoclipul plin de energie si care ii are in lumina pe cei cinci baieti minunati.


Grupul A-JAX (cunoscut inainte ca DSP Boyz) au lansat videoclipul melodiei Hot Game. In videoclip apare si Nicole din celebra trupa KARA. Ea este cea care porneste acest hot game in situatia amoroasa a celor 7 membrii. Ador melodia, iar baietii arata super, nu mai spunem de Nicole... :) Haideti sa vedem videoclipul sa vedem ce se intampla:



2NE1 au lansat clipul cu deja celebrul dans cu esarfe pentru melodia I Love You. Nu pot sa nu scriu ceva de ele si sa nu spun I love 2NE1!



D-Unit, noul grup de fete al D-Business, au realizat cel de-al doilea teaser pentru melodia I'm Missing You, cu membra Wooram (RAM), sora lui Boram din trupa T-ara, lucru ce a adus mai multa atentie noului grup.
Mie mi se pare ca melodia suna chiar foarte bine. Tu ce parere ai?



Harisu s-a intors pe scena muzicala dupa 5 ani cu albumul The Queen. Sincer, habar nu am cine e. :) Melodia titlu Shopping Girl beneficiaza de astazi de un videoclip, melodia avand versuri care se repeta, usor de cantat si cu o coregrafie simpla si amuzanta. Aveti chiar aici clipul.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu