luni, 16 iulie 2012

Noi teasere video si foto de la C-CLOWN, B.A.P si AOA

Dupa ce acum cateva zile cei de la Yedang Entertainment au lansat teasere separate pentru fiecare membru (le aveti aici) al noului grup de baieti C-CLOWN, iata ca acum a venit momentul si pentru teaser-ul video pentru primul lor single - SOLO. Clipul surprinde scurte imagini cu membrii, imagini din videoclip si o mica parte din melodie. Mie una chiar imi place cum suna melodia si conceptul baietilor pare a fi destul de interesant, asa ca abia astept debutul lor.


B.A.P. se vor intoarce pe 19 iulie cu noul lor mini-album intitulat No Mercy. Baietii au dezvaluit deja lista melodiilor, precum si melodia de titlu - Goodbye (postari aveti aici si aici). Acum, baietii au lansat poze teaser pentru Zelo, Youngjae si Bang Yong Guk. Se pare ca stilul lor s-a cam modificat fata de cel cu care eram obisnuiti, baietii prezentant un look mai pop, colorat si sport. Serios acum, parca n-ar fi ei. :)


Youngjae


Bang Yong Guk


Zelo

O noua trupa de fete isi va face debutul, si anume trupa AOA, care se afla sub aripa FNC Entertainment, agentie cunoscuta pentru artistii ei talentati ca CN BLUE, F.T. ISLAND si Juniel. Au lansat acum doua zile prima poza teaser ce reprezinta o carte deschisa cu titlul Angel's Story. AOA vine de la Ace Of Angels (Asul Ingerilor). Acum a fost lansata poza pentru primul inger: Seolhyunari (Inteligenta printre ingeri).



Ei bine, asteptati aceste debuturi si reveniri? Eu da. :)



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu