joi, 26 iulie 2012

Noi MV-uri si teasere

Inca o postare cu multe clipuri si teasere noi de la artistii nostri preferati!
Incepem cu baietii de la INFINITE care au lansat clipul pentru cel de-al treilea single japonez - She's Back. Melodia va suna sigur cunoscuta de la varianta in coreeana a melodiei, dar poate inca nu ati vazut noul clip cu baietii, asa ca sa ne bucuram de el impreuna:


Noul duo feminin al Dream Tea Entertainment, JEVICE, despre care v-am povestit si aici, au lansat primul videoclip pentru melodia I'll Love You care este o colaborare cu Yura din trupa Girl's Day. Numele duo-ului este o combinatie dintre cuvintele jewelry (bijuterie) si voice (voce) si este compus din Hana (25) si Juri (24). Amandoua sunt cunoscute pentru frumusetea si talentul lor. Hana a fost inainte o membra a trupei T-ara sub numele Jiae, dar a parasit grupul in 2009 din motive personale. Juri a lansat un single solo in 2009 intitulat Hello sub numele Lee Ashi . Sa vedem primul lor videoclip si sa le ascultam melodia de-a dreptul superba:


Dupa o serie de poze teaser, baietii de la Chaos s-au intors cu un nou mini-album intitulat Racer. Odata cu lansarea albumului a fost realizat cu videoclipul melodiei de titlu - Racer - pe care il aveti mai jos:


Noua trupa de fete, EvoL, care isi va face in curand debutul, au lansat un nou teaser video pentru single-ul Magnet. Stardom Entertainment au declarat ca fetele au contribuit atat la compunerea versurilor si producerea albumului, cat si la coregrafie. Dupa teaserele lansate, poti sa iti dai seama usor ca fetele vor avea un debut in forta. Mai aveti aici detalii despre trupa, iar mai jos noul teaser:


Shin Yong Jae din trupa 4men se pregateste de un album solo si a realizat deja un teaser video (il aveti aici) si poze. Albumul intitulat 24 va fi lansat pe 27 iulie (dupa fusul orar al Coreei). Aveti mai jos pozele:


[Adaugat mai tarziu]: A fost lansat deja albumul artistului, precum si clipul melodiei titlu - Over And Over. Melodia vorbeste despre amintirea repetata a unei iubiri pe care doresti sa o tii departe. Albumul mai prezinta o melodie de titlu intitulata The Reason I Became A Singer, versurile acestei melodii spunand adevarata si sincera poveste despre cariera artistului. In cea de-a doua melodie mentionata el spune: "Sper ca acest cantec de doar cateva minute si  aceste versuri banale sa sune si sa infloreasca in urechile tale si inima ta." Ce frumos... Ca prima oara, cand am ascultat melodia First Kiss a trupei 4men, Shin Yong Jae m-a cucerit cu vocea lui. Iata melodia Over And Over:


Si baietii de la Teen Top se pregatesc de un comeback pentru inceputul lunii august. Au fost lansate deja poze teaser cu baietii, avand fiecare imagine cate un mesaj, dupa care ne putem da seama ca melodia va fi una romantica, linistita si dulce. Aveti mai jos pozele:


Niel si Changjo cu mesajul "Vreau sa te iubesc toata ziua"


Ricky si C.A.P cu mesajul "Ai fi fata mea"


L.Joe si Chunji cu mesajul "Esti fata mea"
Abia astept! :)



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu