vineri, 27 iulie 2012

Stiati ca...? #4


Poate stiati, poate nu... 
Stiti noul videoclip al lui Psy - Gangnam Style, nu? Acela la care nu ai cum sa nu razi si sa fredonezi refrenul. Daca nu il stiti, il aveti aici. Oricum, stiati ca membrii din trupa Big Bang au aparut si ei in videoclip? Mai exact, Seungri si Daesung. Ieri a inceput sa circule pe internet o postare numita "Nimeni nu stia ca Big Bang a luat parte la videoclipul ui Psy". Acum, intrebarea este unde au aparut? Alaturi de textul postarii a fost adaugata o poza din videoclip cu doi batrani care jucau sah chinezesc intr-un parc. 
La inceput, cei doi batrani au fost chiar luati drept oameni in varsta. Dupa o observatie mai atenta a fotografiei, fanii au realizat ca sunt nimeni altii decat Seungri si Daesung din trupa Big Bang. 
Cei care au vazut postarea au comentat "Nu aveam habar", "Trebuia sa ne fi spus", "Hahaha ce amuzant", "Wow, ce multe staruri au aparut in videoclip" si multe altele. 
Tu te-ai fi gandit la asta? Eu nu. :) A fost chiar amuzant sa vad asta. Si ca sa dam un plus de amuzament, iata si clipul making of a videoclipului Gangnam Style, pe care nu l-am pus pana acum, si poze cu cei doi "batranei":






2 comentarii: